Indie Hair Larvik Logo

#indiehairlarvik

om oss

Velkommen til oss på Indie Hair, ved sjøen i Larvik.

Atmosfære | Intuisjon | Lekent | Naturlig |
Sanselig | Takknemlighet | Frodig oase
Senk skuldrene, koble ut hverdagen og ta inn ny energi i de frodige lokalene våre på brygga, langs vannkanten. Vårt ønske er at alle skal ha en god følelse av å være her! Sammen med engasjement og godt håndtverk er det viktig for oss at helhetsopplevelsen er god.
 
Behagelig atmosfære, ferske magasiner, servering med deilig nykvernet kaffe og nøtter gjør et godt utganspunkt! Det at vi jobber med grønne produkter, gjør også miljøet og luften renere, og fritt for skadelige gasser.
 
Vi er 6 jenter på salongen, som jobber tett sammen i team! Siden målet alltid er at du som kunde skal bli fornøyd, er det viktig for oss å spille på hverandre og vi tar ofte felles konsultasjoner for å skape det beste resultatet for deg.

Vi jobber mye med både form og «feeling» , og står hver dag med naturlige såvel som store og spennende fargeprosjekter. Vi jobber med fantastiske fargeserier – Original mineral og zenz therapy. Fri for bla a. ammoniakk, PPD og recorcinol, godt for både oss og miljøet.

Flere av jentene på Indie Hair, jobber også som konsulenter for vår leverandør icon hairspa, og holder kurs for andre frisører i faget. Det skaper et spennende miljø og atmosfære i salongen, til tross for at du finner oss litt «på utsiden» av sentrum!

Det var også tanken og visjon bak salongen og navnet Indie Hair, hvor Indie står for individualisme – Noe vi føler treffer veldig. «Vi er vel en gjeng med individualister» , som elsker faget vårt og hverdagen sammen med dere i salongen!